Pamatuj si mě     Zapomenuté heslo?   Registrovat  

 

Komentář k Novému zákonu

 

***

 

Předmluva pro fanatické ateisty a materialisty

 

"Jak někdo může věřit na Boha, vždyť je jasné, že neexistuje." 

 

napsal Pavel Krajíček

 

"Jak někdo může věřit na Boha, vždyť je jasné, že neexistuje." Takto často hovoří fanatičtí ateisté. Chci ve zkratce jim to vysvětlit. Jako první musíte přijmout a pochopit jednoduchou definici, kterou uvedu. Je to základ a každý normální člověk je schopen ji pochopit. Tak tedy:

Pozemský rozum, který je materialistům a rozumářům svatý, pochází z hmotného mozku. Proto tento rozum může chápat pouze hmotné věci. V tom spočívá vše, je v tom i vysvětlení vaši choroby.

Rozumáři si zmrzačili mozek tím, že si přepěstovali přední rozumový mozek. Ten následně odřízl spojení s duchem. Rozum byl lidem dán Bohem k chápání hmotných věci. Pokud chci ovšem chápat něco z onoho světa (jemnohmotnost), nebo z duchovního či dokonce se přiblížit k Bohu, tak je logické že musím použít stejnorodé orgány a nikoli hmotný rozum, jak to dělají materialisté. K pochopení duchovního světa musím tedy použít duchovní orgány své duše. A tady je kámen úrazu. U rozumářů, kteří svou vlastní duši popírají je toto naprosto vyloučeno. 

Tím, že si materialisté zmrzačili mozek, tak dokonce nejsou schopni pochopit ani toto jednoduché a logické vysvětlení, které jsem právě uvedl. Tím se sami poznamenali. Lidský duch inkarnovaný ve hmotném těle se projevuje cítěním (nikoli pocity) a pouze skrz toto cítění mohou v nitru živí lidé být v kontaktu s duchovnem a prožívat věci o kterých rozumáři nemají tušení. U fanatických ateistů, tedy mozkových mrzáků, se cítění vůbec neprojevuje (to co považují za cítění jsou pouze tělesné pocity), jejich duch tzv. spí, je vlažný, jsou to ti, o kterých je v bibli psáno, že vlažní budou vyvržení. Pokud by chtěl nějaký materialista argumentovat, že on přece cítění má, tak je zapotřebí mu položit otázku: ale jak může mrtvá hmota vytvořit živé cítění?

Rozumáři jsou tedy skrz zmrzačený, přepěstovaný hmotný rozum schopní chápat pouze tu nejmenší část stvoření. A nyní uvažujte: když si tyto omezené tvory se zmrzačeným mozkem volíte do vedení národů, tak kam asi dojdete? Když tito tvorové, pozorováno shůry, patří ve skutečnosti do ústavu pro choromyslné? V tom je i vysvětlení toho, proč se vždy každá rozumářská společnost zhroutila. Vše co není postaveno na zdravých základech a nemá spojení se zákony stvoření se musí takto zhroutit.

Jestliže tedy někdo v dnešní době popírá svého Stvořitele, tak není normální, buď má zmrzačený mozek nebo je duchovně líný. Ve skutečnosti to jde ruku v ruce, protože pouze líný duch dovolí, aby jeho vlastní nástroj hmotný rozum jej spoutal a postavil se nad něj a tím odřízl cestu k Bohu.